skiljetecken är för töntar

snart blir det lov och jag har lånat en massa böcker och jag ska bli bättre på att blogga och jag ska ladda upp bilder på facebook men nu ska jag gå och sova fast innan det ska jag läsa lite i Jeremy Fink and the Meaning of Life

puss på er

en dag sen menmen


grattis din gamla gubbe.
jag saknar dej


spännande tankar osv

igår tog jag en fika med min käre kusin anna efter skolan och nu har jag nyss avslutat ett väldigt intressant samtal med min bror om onödiga ämnen i skolan. vi kom fram till att det skulle vara så mycket smartare om man fick läsa saker man har användning av senare i livet. allvarligt talat, totalreflektion? visst, de som vill bli någon vetenskapsman har säkert stor nytta av det men jag tvekar på att jag kommer ha det. jag har en känsla av att jag inte kommer skriva en artikel om totalreflektion inom en snar framtid.

vill inte till skolan imorn :(

jag har inte gjort så mycket idag, men jag har faktiskt träffat rebecca.

hon åker ju till egypten imorn och kommer inte hem förän nästa måndag så jag var liksom tvungen att säga hejdå och så där så vi tog en promenad :)

har inte mycket mer att säga men jag slänger in en bild på mej å timo! :''D






och rebecca
; ha det bäst egypten! jag älskar dej och kommer sakna dej galet! ♥

 


jag älskar svensk musik så himla obeskrivligt mycket

igår var en speciell dag med en halvkontig matte, snäll dannyliknandesak, äcklig erik segerstedt, och skitgullig erik grönwall. jag och alice visade erik g hur man är söt och så ploppade vi för honom. jag tror att han tycker att jag är dum i huvudet, men det är ganska okej ^^

vid spånga station gick jag och alice och köpte en baguette, två påsar bilar och en cider och sen tog vi bussen hem till mej. jag blev skitkonstig men sen gick det (mesta) över :)
hade en jättemysig kväll/natt och vi åt gräddtårta också! hehe


idag gick vi upp typ klockan tio, åt frukost, fixade oss och sen åkte vi till lisenfisen. vi var där jättekort och sen åkte vi vidare till bengans! wohooo!
först spelade magnus weideskog och han var jättesöt! puss påN
sen kom ju iallfall timo och asso. hjärta på honom. så himla söt, gullig, konstig, charmig, rolig och duktig. och vi stod liksom i princip på scenen och det var skitcoolt! "vad kul att alla står så himla... nära!"

jag och alice träffade honom och tog bild och så signerade han mitt busskort. det blev väldigt fint och han var inte ett endaste dugg besviken på mej för att jag inte hade köpt en skiva, det är ju inte konstigt att man inte har råd i dagens samhälle!


seeeeen, gick vi iallfall till dÅnken och satt där i typ femhundra år och letade människor med fula danny-frisyrer. vi hittade fyrtio stycken! och det var väldigt mycket trevligt folk ute på stan också... haha x)

nu ska jag sova för jag är skittrött
PUUUUSS

usla mobilbilder men det är tanken som räknas


magnus weideskog :*



timo räisänen ♥


tttttttaggar gaaaalet ♥


äntligen ett riktigt inlägg!

ja, det är sant! jag ska skriva ett riktigt inlägg idag :'D

det var ju torsdag idag och som ni kanske vet är torsdagar skitjobbiga dagar men dom brukar bli okej för att jag alltid är så himla flummig med alice. så blev det inte idag
jag blev jättesur vid lunchen av ingen anledning, på NOn fattade jag typ ingenting, och inte på matten heller, och då fick jag och alice inte sitta brevid varandra, vilket vi alltid gör.
men jag gillar min klass himlans mycket ibland faktiskt.

jag satte mej brevid alice iallafall för att khadja gick iväg någonstans och så fick jag ett litet psykbryt över att det är SOprov imorn och hur mycket som helst nästa vecka. då kom gustav och alex dit och alex ba "men asso lyssna här. jag fick ig i det och det och lalala, det kommer gå bra för dej!" och så var de jättesnälla och så :) "du kan inte vara ledsen när tittar på meeeeeeej!"

sen innan SOn flippade calle men det försvann lika fort som det kom och sen var han trevig igen...
jag sårade alex djupt men sen orkade han inten vara ledsen längre så han kom på besök till mej och alice (där fick vi iallafall sitta brevid varandra!)

sen var det slut på dagen och jag gick hem och pluggade lite SO och var social med bror min och lite så.
vi åt vofflor till middag eftersom det är voffeldagen och det var asgott! :DDDD
vid middagen ringde alice och kom med spännande nyheter (hehe) och sen pratade vi efter middagen liiite för länge men sen skulle alexander komma och hälsa på så jag var tvungen att lägga på :( men vi bestämde iallafall att det blir lets dance imorn och sen sover hon hos mej och på lördag blir det  T I M O <3

händelserik dag fo sho!

P U S S I L U S S

yes, randomness är min grej

jag älskar hur min familj får mej att bli på skitdåligt humör på mindre än en sekund :)

iallfall. efter i skolan dag var typ official day of randomness och jag gick hem med linda och ida, och så ville ida inte gå hem direkt så hon följde med mej en bit på vägen. sen bestämde vi oss för att ta en promenad. promenaden blev en tripp till lidl där vi köpte godis, och sen gick vi hem till mej och pluggade. jag pluggade so och hon skrev någon engelskagrej. mycket spännande! :)

nu tänker jag inte skriva nåt mer för jag vill inte och är lite för arg :D

puuuusss

och nu äreh desperate houswives

sämst uppdatering jag vet men det blir nog bättre snart (hoppas jag). har liksom ingen blogglust atm

du kan va en grupp

hemma från ulricehamn och jag är så jääävla trött.
jag orkar inte ladda upp bilder atm, utan istället roar jag mej med att äta herman och titta på cougar town <3

men helgen var iallafall awesome och jag älskar er så fruktansvärt mycket. på riktigt.


dock var det ju liiiite sugigt att det är värsta snöstormen typ för jag och rebecc ahade tänkt ta en promenad... oh well, vi ses ju imorgon iallafall... :)

P U S S

en underbar dag väntar mej :)

det är ju så där lagom fint att klockan är kvart i sex och vi ska "gå upp" om ungefär tre timmar. känns ganska okej liksom eftersom det är måndag imorgon och alltså skola och för att jag har två prov nästa vecka och det kommer ju vara skitroligt.

nej men alltså, det är ju också kul och så där

KENT PÅ KENT

slutade nyss att hoppa runt som en idiot och få gråtattacker för att jag är så himla peppad och ska nu gå ner och packa det sista. jag hoppas ni får världens bästa helg för det kommer jag få

PUUUUUSSSSSSSSSS


förlåt för att det är en dag för tidigt men jag kommer inte hinna skriva detta imorgon


alice noppe göran kurt-stefan, jag älskar dej.

kärt barn har många namn, right?
hur som helst älskar jag dej och hoppas du får världens bästa födelesedag trots att jag inte är med dej (;D) jag önskar dej all lycka till med din tid som femtonåring och nu kommer Gustaf förmodligen ringa dej vilken dag som helst när han vet att det inte är olagligt längre.
Puss och kram min älskade vän.


W to the O to the H to the O!

torsdag idag vilket betyder att jag nu har helg, awesooooome! :''D

hade spanskaprov idag och det gick faktiskt jättebra tror jag! hoppas bara att jag känner rätt också.... x)
sen var dagen inte så himla innehållsrik och så där, men när jag kom hem bakade jag äntligen herman!! det tog ett tag och tomas satt och blev förhörd på sin marknadsföring samtidigt... xD
"ja, till exempel kan man ju bli störd av någon som hackar choklad väldigt ljudligt och så vidare"
men det är fint :)

ska jag säga något annat fint?
JAG ÅKER TILL ULRICEHAMN/GÖTEBORG IMORGON OCH KOLLAR PÅ KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENT.
helt okej typ ^^
nej men åh, jag träffar massa fint folk och kent och aklfjsaklfhalKfhsafhklsafh och på alice födelsedag och hela grejen! åh, så himla fint <3

nu har jag inte så mkt mer att säga förutom;
PUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSS

(vi hörs i sinom tid!)

frukta ikke

jag har pluggat som en idiot, men jag lever iaf!

PLOOOOOOOOOOOOOOOOPP

woho! tisdag!!
okej, inte speciellt spännande alls faktiskt...

har tänkt hur mycket spanska som helst idag, på slöjden blev jag nästan klar med det jag håller på med och på elevens val var jag skum.... kanske inte så kontigt men ja ^^ och så fick jag ett jättefint armband av linnea! puss på henne!

sen gick jag hem iaf (inte till oliwia... jag saknar henne jättemkt .______.) och på vägen hem mötte jag bror min och ott så då gick (gled) vi hem på isen, inte speciellt enkelt alls faktiskt!
sen pluggade jag spanska och drack kaffe med min kära mor, väldigt mysigt :) dock inte att plugga spanska...

och snart är det desperate houswives and i'm lookin' forward to it! :]]]]]<3

jag har saknat er och ni är så fruktansvärt fina allihop


fanny emelie jennifer



hanna



hanna (som alltid är lika snygg <33)



alice lisa (som får galet fina presenter)



alice (och hennes snoppklubba)


slänger in en bild istället för att tvinga er läsa om mitt intressanta liv.... :D

segsegseg dag idag som vanligt när det är måndag och nu borde jag egentligen plugga spanska men jag orkar inte och jag fattar liksom inte ens vad vi håller på med...
men rebecca följde med mej hem efter skolan jättesnabbt och vi åt mackor med skinkaostgurka som vanligt och det var mysigt.


sjukt hur folk som betydde typ allt blivit folk man knappt pratar med










the very big question

blev nyss klar med en teckning jag hållt på med ett bra tag nu

kan inte ritkigt bestämma mej om jag är nöjd eller inte.

idag kände jag vårkänsla ända ner i tårna :*

jag är hemma nu och har egentligen ingen större lust att blogga för jag vet att jag måste städa innan det blir kolsvart och jag vill inte riktigt...

men igår var iallafall jättemysigt! så himla roligt att träffa alla som jag inte träffat på typ en miljard år. så kvällen spenderades med hanna, hanna, fanny, alice, lisa, jennifer och emelie (och två gröna dildosar, CHARM :D) och vi åt skitgod mat, lekte en asrolig lek, tittade på melodifestivalen, åt créam de la créam de la Edgar och frukt (jag, hanna och jennifer åt absoluuut inte upp all passionsfrukt!). BTW, SALEM SKULLE HA VUNNIT!!!! .________. jag hatar svenska folket :(

sen gick folket iallfall hem och jag, alice och lisa satt och diskuterade livets alla stora frågor och hade det väldigt mysigt. :]



men nu ska jag samla kraft för att städa.... wish me luck!
PUSS

nu åker jag till lisa!

jag hoppas att ni har det awesome så länge, det kommer jag ha iaf ;D<3

02:00:29

avslutade nyss ett två timmars långt samtal med min älskade alice för att hon var tvungen att gå på toa.
jag gillar den där flickan förskräckligt mkt. ♥


jag älskar er

jag älskar mina vänner.
alltså verkligen extremt mycket.
jag tänker nästan alltid bara på hur osäker jag är på allt och hur jobbigt det är med någon men jag borde kanske bara börja njuta av hur jävla awesome vissa är och hur mycket jag älskar er. utan er är jag ingenting och jag hoppas ni vet vilka ni är.

sen spelar det inte riktigt någon roll om anledningen till det är för att jag saknar någon, har störda mattelektioner, har regelbundna möten varje tisdag, nördar mej, tar promenader mitt i natten, kan prata med denna någon om allt, blir tröstad mitt i natten, går på konserter, är gift eller har karatepass klockan tre på natten.

ni är luften jag andas. ♥


o m g

idag var det ett år sen jag, lisa och alice träffade hanna och fanny för första gången och det är, sjukt. det har hänt för mkt för att vi bara ska ha känt varandra i ett år.
detta år (förra?) har varit så... konstigt. själva anledningen till att vi träffades försvann liksom och gjorde oss alla starkare. alla förändrades. och jag vet inte, det har hänt så mkt bara, jag förstår det inte ens. kan liksom inte sätta ord på det men, jag älskar er. allihop. även fast jag typ tappat kontakten helt med en osvosv.
jag älskar er och ni har förändrat mej sjutk mkt allihopa och en av er hjälpte mej så sjukt galet mkt när jag verkligen behövde det och ja, puss på er, vi ses imorgon. <3

    


åh älskadeälskade fredag <3

det var ju fredag idag och herregud vad skönt det var.
matten var jätteenkel och jag satt med alice som är så söt och alltid gör allt mkt roligare plus att jag kickade salles as på... vad det nu heter! ;D
idrotten var skitjobbig. på riktigt. gustav och oliver hade fys och asso, USCH. J O B B I G T. jag kommer få träningsvärk, jag svär :(
på SOn skulle jag och alice gå till skolsyster för att mätavägakollasynenochryggen osv och det tog aslång tid så när vi kom tillbaka hade ni NO och så slapp jag lite på den med! najjs värre ;D sen slutade vi halv tre och då slutade hanna också så vi gick hem tsm! hahah sjukt roligt vareeeeh. fast hon tycker jag är äcklig? :( dum hest isf ^^

imorn ska jag ju till lisafisa för att fira henne och alice (göran) och jag ser fram emot det skitmkt! ska bli sjukt roligt att träffa alla! och lisa och alice;
NI KOMMER FLYGA AV STOLEN
i'm just sain'

PUSSSSSSSSSSSSSS

tur att det är fredag imorn iaf

ojojoj vad dåligt humör jag är på just nu!
har absolut ingen lust att blogga så jag tänker inte skriva mkt mer, åh nej gud vad ni måste sörja.

jag matade herman idag. han är en tjockis nu.





fuck you

 

mars helt enkelt

vem hade trott att ett år senare skulle det vara så här?
på två sätt.

det är sjukt hur mycket som kan förändras på ett litet fjuttigt år.

"jag är inte säker, men jag tror jag nämnde att susanne jobbar med skolledningen"

jag har typ slöat hela dagen sen jag kom hem. kollat på tv, och somnade till och med, hehe.
men nu ska jag duscha och lyssna på kent och sen ska jag nog läsa lite i this lullaby.
jag läste ut slam idag btw, den var skitbra!
har inte så mycket mer att säga, återkommer med spännande saker att säga (om det finns nåt)

PUUUUUUSS

tankar inför skolstarten. hannah 6 år

Hur känns det att börja i skolan?
-Bra. Lite pirrigt. Det kittlas i magen.

Vad tror du att du kommer få göra i skolan?
-Rita. Då tänker jag rita med fröken Rita.
Och ha en bricka med mat på, det är en grej som man inte har på dagis.

Vad tror du att du kommer lära dej i skolan?
-Jag vet inte, för jag kan redan simma...

Hur känns det att få sluta på Humlan?
-Ledsamt. Jag känner er så bra och så ska jag lämna er och det är inte så roligt då. Det är lite kul och trist att lämna dagis, man känner alla här så bra. Det är inte bara att  säga hipp hurra och sluta på dagis.

Är det någonting du oroar dej för inför skolstarten?
-Att inte kompisarna ska leka med mej.

ORKAR INTEEEEE

OOLJKDIKjsfhaskafhkal.

nu funkar inte gimp heller och min dator är sepe och JAG VILL BARA SLÅ NÅGON.






JAG ORKAR INTE SKOLAN JAG ORKAR INTE VINTERN JAG ORKAR NTE oaFJASLFKJLKAFGHKDGHSLDGHSDKLGHSKLGHJSKLFJLKEW.

woho, jobbar tio till fem

usch. skolan idag var ju inte kul alls, vilket ni nog fattade. men när den var slut åkte jag och rebecca till baresso (asso där vi ska praoa) och det verkade jättemysigt och det tar faktiskt inte såå lång tid att åka dit och ja, MYSIGT!
sen gick vi runt lite men sen blev vi hungriga och åt på dÅnken. och sen efter det åkte vi hem typ, och asso vi var inte normala någonstans... x) så himla kul. sen träffade jag lucas molsbys mamma också! det är inte varje dag hehe-he.
jag tror att folk i våran vagn störde sej på oss, men bara liiiiiiiiite.... (a)



gemejsommar.nu?


asklsfhKAHsajklhAKJFShsj

asso jag måste bara berätta om varför jag är så jävla arg.

jag har hållt på med en svenska uppsats jag vet inte hur länge, och typ satt en hel natt och renskrev den och bara suttit som en idiot och fått samanbrott och lite allt möjligt av att den gick åt helvete, men så kom jag till skolan idag och bara för att jag inte lämnade in den där jävla uppsatsen i onsdags fick jag ig. Ja, och vi hade fucking vikarie i onsdags så jag fattade inte ens att man skulle lämna in den.
ÅH JAG HATAR MIN LÄRARE HON KAN JU BARA GÅ OCH DRÄNKA SEJ SJÄLV OCH SEN SKJUTA SEJ I HUVUDET OCH BRÄNNA UPP SEJ.
men helt elak ska jag ju inte vara. jag får ju faktiskt skriva om hela jävla skiten på fyra elevens val lektioner som jag egentligen borde göra annat på. hon är ju riktigt givmild. ironin flödar.

ÅH JAG VILL SÄTTA MEJ I ETT HÖRN OCH GRÅTA :(

bara om ni undrar liksom

mina läppar har spruckit och det gör ont :(

NU SKA JAG DUSCHA, TJULULUU

om jag ska vara ärlig är min nya tröja inte så pjåkig den heller


jag älskarälskarälskar mina nya skor


avril lavigne - alice


I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself and run
Don't you try to stop it
I, I won't cry


tror jag ändrat åsikt lite om snubben...



varför kan han bara inte vara lika snygg som i typ johan falk eller prinsessa?!


hela världens hunger samlad i mej

ser att oliwia ringer mej och svarar så klart, och så hör jag ingen mindre än en viss markus krunegård sjunga jag är en vampyr.

a-w-e-s-o-m-e



(jag började gråta lite)

orkar inte blogga så ni får en random bild istället

men var i vby idag och lägger kanske upp vad jag köpte senare/nån annan dag

PUSS


titta bara så fruktansvärt SÖT han är?! <3


alice i underlandet

hemma från bion nu, och herregud, åh, den var så fin och mysig och bra och allt.
jag känner hur mycket jag saknat johnny depp. den senaste filmen jag såg med honom var public enemies och asso, den var inte bra. jag somnade nästan! och då är det illa
iallafall somnade jag verkligen inte till denna film! okej, det var ju inte det bästa johnny depp och tim burton gjort tsm, men långt ifrån det sämsta! han var så extremt gullig och han pratade så fint och han sprang som jack och han dansade så extremt charmigt <3

jag tyckte filmen var bra, if i didn't make that clear 8)

jag måste nog faktiskt erkänna att jag är kär



http://www.youtube.com/watch?v=It6xj40UVRM


känns ganska bra faktiskt

jag vet inte riktigt men varje gång jag börjar storstäda blir jag värsta kreativ och kommer på en massa saker jag ska göra osv. så nu har jag fixat min bokhylla, kenthörna och smyckesskin plus att jag gjort några armband! sen behöver vi ju inte låtsas om att det där med städningen kanske inte gick så jättebra... (a)

och alla harry potter-böckerna jag har ligger och pressar min kentbiljett så att den ska bli rak. jag tycker att jag borde lyckas!

WO-FRICKIN'-HO

wohowohowohowohowoho! jag ska se alice i underlandet idag, yeeeeeeey AKSFLHALSKFiklasjfklHALFlfgskldgjkl
nej asso jag är inte alls glad....

jag är inte sjuk längre! :DD jaaaaag älskarT! jag har missbrukat cola men det är faktiskt okej och klockan åtta ikväll ska jag möta min kusin i v-by, awesoooooome!
innan det måste jag duscha och städa... och asso... jag vill inte :( mitt rum ser helt hemskt ut och jag har inte ens börjat packa upp väskan jag hade till rebecca.. jag orkar inte :D

men det är det värt, tEhi! FÖR JAG SKA SE ALICE I UNDERLANDET!!!!!!

och oliwia; jag måste prata med dej om some serious stuff! :D



förlåt för ett väldigt rörigt inlägg! x)

är det inte det vackraste dina ögon någonsin skådat?


nu är du inte så macho pikachu!

tjosaN

idag vaknade jag klockan tre, eller, mamma väckte mej klockan tre och alltså, jag förstår inte ens hur det gick till!
jag har sovit typ konstant i två dygn nu..
iallfall mår jag mycket bättre, och jag åt tillochmed middag idag! Så jag ska ringa Magda snart och kolla om hon kan kolla på bio imorn :]

förutom att sova idag har jag ju faktiskt gjort liiite annat också! jag har haft lite quality time med min mamma och min bror och så har jag skrivit lite på min svenskauppsatsgrej som skulle ha varit klar för typ en vecka sen ^^

men sen; det bästa av bästa - jag och tomas tittade på pokémon två idag, asso ååååååh, så himla underbar! och typ galet rolig, jag satt där och höll på att skratta ihjäl mej, åh lycka <3

men nu ska jag ringa kusinen min!
PUSS

tror inte det finns någon värre sjukdom än magsjuka... USCH

så.. jag ringde nyss från hemtelefonen i mitt rum till mamis mobil där nere och sa att jag nog visst orkade se luftslottet som sprängdes.
trodde att jag inte skulle orka men efter min senaste powernap (jag kan inte ens räkna hur många såna jag haft idag) blev jag  mycket piggare och jag kan faktiskt stå upp nu.

idag då.. jag brukar alltid spendera mycket tid i min säng när jag är sjuk men denna gång har det varit extremt! jag har lämnat sängen för att duscha och gå på toa och jag har inte ens varit på nedervåningen.
sen har jag levt av bubbelvatten, saft och cola idag också, börjar bli lite hungrig.. 8) fast jag åt faktiskt en macka innan och den fick jag behålla så det verkar lovande!

iallafall pratade jag med Magda idag, och det bestämdes att vi ska se filmen när jag blivit frisk, alltså förmodligen i helgen. So i'm lookin' forward to it! :'D



men nu ska jag gå ner och titta på film
PUSS

mitt flyt bara fortsätter å fortsätter

Åh, jag är så arg!
jag orkar inte ens blogga för både mitt huvud och min mage håller på att sprängas.

skulle ju sett Alice i underlandet idag, men istället åkte jag på en magsjuka och vågar inte ställa mej upp för att jag är livrädd att jag ska spy då.
tror det är världens värsta känsla faktiskt. BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ. jag vill vara frisk och gå på bio!!!!!!!!!!!!!!! <---- nej, inte alls överdrivet med utropstecken

för att inte nämna att vi gjorde världens godaste kaka

chokladbollskaka plus glasyr plus kokos plus strössel är lika med namnamnam


ett desperate houswives och två cougar town avsnitt senare

Jag har kommit hem från Rebecca nu och jag känner mej sjukt seg i huvudet och så där, men förhoppnings går det över till imorn för då ska jag se Alice i underlandet med min käre kusin Magda!
Ska bli så sjukt roligt, har verkligen längtat efter att få se filmen och så har jag inte träffat Magda på länge, så det ska bli kul. :) Vi ska fika innan filmen tror jag, så det blir mysigt! :]

iallafall, hos rebecca gjorde vi inte så mkt... Men vi hann med att kolla på GSI och Vapenbröder och asso, jag är fortfarande lika amazed över hur snygg Anastasios är.. Så Rebecca satt och dreglade över Martin, och jag över Anastasios (eller Felix...) och andra Rebecca dreglade över Frank, awesoooooooooome!
mycket trevligt hade vi det iallafall och ja, det är alltid trevligt att vara med Rebecca :D<3

allt för mej just nu,
PUSS

RSS 2.0