cupcakes bakarN i egen hög person

orkar inte ens skriva om den här vidriga äckelveckan men jag återkommer när jag har friggin' höstlov(!!!!!!!)

det här är stora grejer!

jag ska gå och klippa naglarna, ändast för att kunna spela gitarr bättre.

ammagad. det känns inte riktigt bra.

fett sur chey

asso idag var en väldigt konstig dag osm började allt annat än bra!

jag hade matte a prov första timmen och det var anussvårt, sen skulle jag och alice med våran "projektgrupp" till söder för att gå på nåt himla sidenmuseum och det var typ det tråkigaste jag har gjort.
SEN insåg jag att jag hade glömt besticken (vi skulle ha mat med oss) OCH jag hade tappat min plupp till navelpiercingen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <------ inte överdrivet många utropstecken.
på riktigt, det är typ det värsta :o och så hade jag redan tappat en så nu har jag ingen .________________. så nu måste jag typ köpa en ny... fml.

iaf så gick vi och hälsade på lisa där hon praoade i sin skivaffär och då köpte jag en johnny depp film för ynka 40 kronor, så det var ju fint iallafall! plus att vi gick hem till henne och åt så då fick jag bestick.
efter det orkade jag och alice inte riktigt gå hem så vi stannade hos lisa medan hon jobbade. heh. jag somnade lite.HEJDÅ.

det är så det ligger till


asso det här är min humor xD


asso jag typ skrattar så jag dör x)<3


nej

kan ju inte säga att jag är förvånad ^^

lilla remushesten på film :D

LUPIN SKA VARA MED I MR. NICE, WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH


åh jag blir så glad!!! han är så fin, HEIDO

om kommentarer

jag loggade in och såg att jag hade fått fem nya kommentarer. grejen var att jag blev så himla löjligt lycklig över det. eller asso, lycklig var väl en överdrift, men jag blir så löjligt glad över något som tar typ fem sekunder att göra.

och jag är knappast bättre. asso jag kommenterar typ aldrig bloggar men det är ju inte direkt jobbigt eller ansträngande, så jag fattar ärligt talat inte varför jag inte gör det. när jag vet att typ alla blir så himla glad över att få en kommentar...

ja, så jag ska helt enkelt börja kommentera bloggar, och hoppas på att ni gör detsamma :D

check it out

www.goooran.blogg.se - bästa någonsin

slytherin pride <3


men på ett bra sätt

jag skulle gå in på facebook och råkade skriva "göran.com". det känns som att det börjar gå till överdrift...


kul liv

fick nyss reda på att jag ska till tandläkaren tjugo över nio PÅ HÖSTLOVET. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
bitterchey_95

tomas har förhoppningar

"asso hannah, tänk om du får lika bra beyg i gymnasiet och högskolan som du får nu. då får du typ förse mig med pengar varje månad."

inte det sista inlägget om gymnasieval

jag har hittat ett gymnasium med den inriktningen jag vill gå som jag över huvud taget övervägen att kanske börja på. ETT. herregud, hur ska det här gå? alla journalistikgymnasium som verkar någorlunda bra ligger åt helvete och jag vet själv att jag inte kommer orka åka så långt med typ en miljard byten.
sen var det ett till iofs med typ turism/resor, men jag vet inte. SAAKFJKDSKSJD. jag vill inte gå gymnasiet. kan jag inte bara få bli awesome?

tar det som en komplimang

för att prata lite mer om lördag eftersom det var en så extremt intressant dag.

efter att vi hade ätit mat (med tomas) bakade jag en blåbärspaj. efter det skulle han ut och träffa crispin och marcus så det gjorde han. sen kom han hem och då såg jag att han hade blivit taggad i ett inlägg på facebook.

"önskar att marcus hade en lika snäll syster som tomas som bakar blåbärspaj åt honom"

bitterkille_92? heh.


familjen failar

jag har en väldigt intressant lördag idag och typ klockan fem somnade jag litegrann och sen vaknade jag när vi skulle äta typ klockan sju och då sa mamma åt mig att duka åt tre eftersom min bror fortfarande var i stan, och han svarade inte på mobilen så han fick skylla sig själv.
så gjorde jag det och sen skulle jag bara gå på toa innan maten och sen när jag skulle gå ner igen såg jag att datorn var på i tomas rum så jag öppnade hans dörr och där satt han!

mina föräldrar hade alltså inte märkt att tomas var hemma. och han hade varit hemma flera timmar. så om jag inte skulle gått upp hade han inte fått någon mat, charmigt!

we're free now

jag tittade nyss på prison break-filmen och grät som en bebis.
det är så himla fint, prison break är helt genialiskt och jag älskar michael scofield.


så jävla fina. ♥(och jag vet att jag är jättetöntig)


RSS 2.0