så mycket win <3<3"He's a 24 hour stalker
Creeping in her room at night
Plus, he says he wants to kill her
And that just isn't right"


hela världen är så underbar

åååh, jag är på så extremt bra humör just nu! jag var och shoppade med mami idag i vällingby och köpte lite saker jag behövde plus en jättefin tröja som jag har velat ha jättelänge. sen köpte jag en present till min käre bror också, så det är bra:D

och imorn åker jag ju till dalarna och jag kommer ha värsta späckat schema! jag åker vid typ nio, sen ska jag och papi kommer fram ska jag och amanda direkt till vansbro och fika med magda och nellie, och sen kolla på jockes match. efter det ska vi hem och typ direkt åka till katta där vi ska äta taco, sen till nås på amandas klassfest och sen vidare till storängen! herregud fett nAjjs mannen!!!! :D

hoppas bara det håller i sej för det är awesÅme! :'D

nu är jag tillochmed åtta minuter sen

men oskarbebiiiiiis, grattis oss på bröllopsdagen vaaaa! ♥
okej nu är jag typ en minut sen

MEN GRATTIS ÄLSKADE BROR PÅ ARTONÅRSDAGEN.
jag älskar dej <3


om tre dagar!

just nu sitter jag och väntar på att mamma ska prata färdigt i telefonen (hon är verkligen seg :o) för sen ska vigå ner till banken och fixa ett id till mej, äntligen!

jag har inte så mycket att säga, den här veckan kommer nog bli ganska tråkig för inga av mina kompisar är hemma men på lördag åker jag till dalarna! it will be awesoooome!

pÖss

den eviga kärleken

det stod fyra snubbar på scenen.

den ena var galet badass och hade en alldeles för ful mustasch. en svettades som en idiot och gjorde hjärtan till publiken. en var maraccasguden och hade ett ölglas i trumsetet. en hade banankropp, sjöng inte mänskligt, fick hela publiken att klappa händer i takt och gjorde cp-rycket.

både till höger och vänster stod flera av mina bästa vänner. rakt fram stod världens bästa band. tittade jag bakåt såg jag tusentals människor som, precis som jag, grät, hoppade och skrek av lycka.

ni håller mej vid liv ♥


väntar på en liten oliwiahest


från malma


älskar dej pappa ♥

 

yaays

är hemma nu, och det är otroligt skönt. har typ gått igenom det viktigaste (höhö) på datorn nu och jag tror att jag ska träffa rebecca när hon kommer hem från vart det nu var.

jag har haft det jättebra, har badat, solat, ätit glass, träffat sarah och låjs och massa annat men gud vad skönt det är att vara hemma igen!

puss på nosen

men göööran då

jag är hur trött som helst.

har varit på malma med bvän i typ en vecka nu, papi kom och hämtade mej idag för att vi ska åka till varberg imorgon (typ skittidigt, nAjjs). jag har inte packat klart och jag kommer vara så galet trött imorn för jag ska duscha på morgonen också, älskarT


anyway, malma.

ganska awesome att ligga på en flotta en hel dag och sola och bada med en av de finaste någonsin. ganska fint att aldrig vara hungrig för att vi åt 24/7. ganska fint att spela kort varje kväll. ganska fint att jag fick hela oliwias familj att säga "gööööran"

PPPPPPPPPPUUUUUUSS

(och kommer inte ha nåt internet överhuvudtaget på en vecka nu, så nås på lureeeen!)min lilla bebis ♥


snartiiiis

om ungefär trettio minuter åker jag till malma.
jag har stressat som en idiot och har skitont i magen, så asso... jag vet inte.

men det kommer bli awesÅme, klaaaaartisoch sen åker jag hem på fredag och åker iväg till varberg med familjen till varberg en vecka, och där ska jag typ träffa saris också! nAjjs!det blir nog bra det där ska du se
PUSSS

det är magiskt

det är ganska konstigt egentligen. jag har en kompis (till och med en bästa kompis) som hela tiden säger att hon inte är bra på någonting och att hon är ful och ja, ni förstår.
grejen med henne är att hon är helt fantastisk.
hon kan både rita:


skriva:


och sjunga:


sen kommer hon ändå och säger att hon är tjock och ful när hon ser ut så här:


det är verkligen något magiskt med den där tjejen, för hon förstår inte hur jävla underbar, fantastisk, snygg, begåvad och duktig hon faktiskt är.

RSS 2.0