glad chey, eller vadå?

DESPERATE HOUSWIVES OCH COUGAR TOWN BÖRJAR PÅ TISDAG!!

det är ju roligt med skolan också

idag hade jag tänkt åka till bokhandeln i sundbyberg så att dom skulle kunna fylla i min praolapp och lite sånt inför min prao där.
så kom jag dit och hon kärringjäveln ba "jaha så du går i sundbyskolan... vi brukar ju ta in elever som går i skolan i sundbyberg... ja men då är det inte säkert att du kan få lalallala, men jag ringer dig ikväll och meddelar"

tror ni hon har ringt?
fan heller.

jävla anushål är vad hon är.jag är på väldigt bra humör. men när det gäller en specifik sak så tänker jag iallafall inte ge upp i första taget. något säger mig att det kommer gå åt helvete ändå, men det är ett senare problem!

vi har en idiot till vikarie också. han tror att han är snyggast och smartast och bäst och jag vill bara att han ska försvinna från min skola.
jag tar ut min ilska över honom, men det förtjänar han.

ta dig där bak

jag är arg. typ så arg att jag inte kan tänka på något annat men när jag lyckats göra det och kommer på varför jag är arg blir så där jättejättearg att jag bara vill börja gråta och jag typ inte får någon luft.
jag tycker inte om att vara arg, iallafall inte när jag vet att det inte kommer gå över och när jag vet att jag inte kan göra något åt det.

vit är inte lika bra

gissa vad jag gör just nu?
okej, ni slipper.

jag äter vit choklad, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det... jag vet liksom inte om jag tycker att det är gott eller äckligt så jag funderar på att äta upp det så fort jag kan innan jag inser att jag inte tycker om det.

känns ju onödigt att slänga choklad liksom.

mina väldigt intressanta prov

jag skulle ju skriva en no-uppsats och allt det där vilket vi fortfarande inte har fått tillbaka och jag är lite nervös. :)
därimot fick vi tillbaka so-proven idag vilket jag blev väldigt nöjd med. 50/50 på a-delen och mvg på b-delen, yaay!

sen hade vi matteprov och engelskaprov idag också och på engelskaprovet gick det ganska bra på tror jag men på matten failade jag totalt. Det är utan tvekan det sämsta matteprovet jag någonsin gjort. jag var sjukt okoncentrerad och bara bajs...

till nästa vecka har vi noprov och sen har vi soinlämning till veckan efter tror jag. kul! :D

jag kände mig lite ledsen igårså jag beställde den där! :'D


en dag kvar till inlämningen

jag kan verkligen inte skriva. jag har inte ens skrivit en och en halv sida och robert sa att vi skulle skriva två till åtta sidor. jag känner mig som en utpressad apelsin som har typ tre droppar kvar. jag kommer inte kunna skriva flera sidor till på bara några droppar.

JAG HATAR SKOLAN GÅ OCH DÖ.


hejdå, fuck off

min pappa sa upp sig från sitt jobb igår. typ bara så där. är det inte ganska ballt av en typ femtioåring att bara säga upp sig från sitt jobb? han har jobbat där i nästan tjugo år men nu ba "hejdå". han ska bli mekaniker. ganska random.

såäreeeh

så jävla bra


mitt otroligt innehållsrika liv

jag har en teknikuppsats som ska göras som sagt och hur mycket jag än tycker om att skriva är ddet faktiskt helt ointressant att skriva och det här, och jag känner verkligen inte att jag är på humör, eller att jag har någon inspiration till det.
Sen är det ju den här jävla ficklampan också. den är i princip klar men det är en inihelvetesskit-del som är helt omöjlig att sätta på plats och ingen (läs: min lärare och pappa) vill hjälpa med mig heller, skiiiit :D

För att byta ämne lite (hehe) så har jag nyss gjort matteläxan och innan idag gjorde jag ju en diagnos. det var femtio frågor plus en enkätgrej som man skulle fylla i och ja, det var svårt (inte enkäten dåra)! hoppas bara att jag får mer än hälften rätt annars känner jag mig lite failad :] sen har vi vanligt matteprov den sextonde också och snart har vi säkert prov i matte a också ^^

i so:n pluggar jag till provet och på svenskan förbreder vi inför den argumenterande uppsatsen.sen har jag ingenting mer att säga förutom att det enda jag gjort idag som varit roligt var att göra en rap-lista på spotify!ps.
chorizo betyder bajskorv på spanska. vi åt chorizo igår. dock den svenska varianten.

chorizo

ey bre snook i örarna och teknikuppsatsen på skärmen känner mig fett gangsta brushan, jag svär!eller va? :o

måndagsbarn

jag har prov i matte a imorgon. eller egentligen är det inte ens ett prov utan en diagnos för att se hur alla ligger och så där. fast jag är ändå fett nervös. tänk om det typ går så dåligt att jag inte får gå på matte a.
det tror jag iofs inte.
eller hoppas inte iaf.
ser det ut så där är jag körd! :D


yepppp

har hört av lite folk att jag borde blogga så jag antar att jag får göra det.

sen senast ni hörde från mig (och då räknar jag inte med mitt senaste inlägg) har jag sett en höggravid maggio med min käre vänner alice, lisa och hanna (+ vilma, linda och fanny lite) och haft en mysimysikväll med rebecca.
sen har jag hunnit bli förkyld och lite annat smått och gott.

jag vet att ni undrar så väldigt mycket också, PUSS

finding neverland

jag tittade på finding neverland idag och jag tror att det kan vara en av de finaste filmerna jag vet.
Den är så genialisk, johnny depp är så fantastisk och freddie highmore är så gullig.
Okej, jag har inte så mycket att säga, men den är verkligen otroligt bra.


i want to find my neverland


RSS 2.0