det är ju kul när alvedon hjälper också

just nu gör det så ont i mitt öra att jag tror att det snart kommer sprängas. jag tror att det finns risk att hela mitt huvud sprängs faktiskt.
jag var nyss på akuten och jag har ett virus. alltså ingen riktig öroninflammation som faktiskt går över med medicin, utan nej, här ska vi plågas lite extra så jag måste bara vänta ut det, lovely!

så nej, ingen skola imorn heller, alltså ingen sista genomgång på so'n, helt och hållet underbart :Dokej så, nu har jag klagat färdigt, hejdå!

skön.........................t

jag är sjuk, och jag är trött. men mest har jag ångest inför mina prov på torsdag och fredag. jag har inte pluggat, jag kan ingenting. och jag måste få mvg. jag kommer inte lyckas.

det är ju bara tolv månader

det finns typ ingenting som har gått fortare än det här året. exakt ett år sedan rosa naglar, iskalla promenader, hejdå till emd och guitar hero-party hos oliwia.
delar av den helgen känns som så himla mycket mer än bara ett litet fjuttigt år sedan men vissa delar känns som att det hände typ igår.

det här året har gått så stört snabbt. det skrämmer mig.

utmattadchey_95?

jag.är.utmattad.

jag trodde inte ens att det skulle vara jobbigt att gå på gymnasiemässan, men ack så fel jag hade. jag hade min feta stora dunjacka så det blev inte alls varmt. plus att jag fick broschyrer från typ överallt så min väska vägde bajs. :)
men det är ändå okej liksom! jag ska dit imorgon också och då kan jag fråga lite mer frågor osvosv. har hittat några gymnasium som jag verkligen är intresserade av så det blir nog bra det där ska du se!

japp, det var allt för mig :D

harry potter and the deathly hallows part one

jag har sett början av slutet nu, första delen av slutet på min barndom och nördighet (och fastän jag vet att det inte kommer ta slut så känner jag mig lite sorgsen) och jag vet inte riktigt vad jag tycker.
jag ska förmodligen se den igen på fredag och då kan jag avgöra hur bra den är.

jkhh

esrdftgyhujklkjngfddxfcgvhjnkm,kkjjhhdfghj

yep.

fyra dagar kvar

assoo mwiih! jag kollade på noras blogg och så räknade hon ner till premiären, och så hade hon sånadär bilder som rör sig, och det var så fint! mitt hjärta blir så lyckligt. det är så himla lite kvar nu! jag vill bara se den, jag blir så aslfjskdfhskjghsdlgsoeofefklsf. jag älskarälskarälskar harry potter och jag har läst jättemycket i sjuan nu och det är bara så jävla fint.
så himla obeskrivligt underbart fint att jag inte vet var jag ska ta vägen. harry potter är det bästa som finns.

från hugo rosas blogg

"Jag drömde att jag blev tvingad till sex med den där Comhem kärringen ni vet som är på reklamen på tv? Rödhåriga kärringen som har en dubbelgångare brevid sig. I drömmen så skulle jag ta henne bakifrån och gjorde jag inte det så skulle jag bli mördad av hennes dubbelgångare. A i alla fall, jag ville ju inte dö så jag levererade och och fyyysatan säger jag bara, tur att jag vaknade.."episkt, i would say. xD

allt jag gjort idag är att vänta..

idag.. har varit en sjukt jobbig dag. jag kunde typ inte sova på hela natten så jag sov ungeär två timmar.
sen åt jag två mackor till frukost, gjorde mig iordning och åkte till sjukhuset med mamma och pappa. när vi kom dit fick vi först typ vänta i tre timmar, sen var det huuuur rörigt som helst i typ en och en halv timma, drack det äckligaste jag någonsin druckit (det var någon bedövningsgrej) och blev tillslut, med mycket om och men, flyttad till karolinska för vunxna.
så fick jag vänta ännu mer och tillslut kom det någon som frågade ifall det var okej att jag kom till någon avdelning där de som pluggar till att vara läkare jobbade, så jag gick dit.
så fick jag berätta mitt "problem" typ en miljard för hur många läkare som helst, och sen tog dom massa blodprover.
så fick jag vänta ännu mer och så fick vi tillbaka svaren och så tydligen har jag något problem med gallan.
allt jag fick äta var soppa, och jag får inte äta något efter tolv. jag måste fasta imorgon tills jag tillbaka och ta fler prover och lite annat och sen så vet jag inte vad som händer. de på sjukhuset ville ha kvar mig över natten, men jag ville hem, så jag är lite orolig över att jag ska få jätteont inatt med.

det enda positiva med dagen är att min läkare är extremt snygg. fast jag vet inte ens om det är något positivt.

men det blir nog bra det där ska ni se!

ffffffffffffffffffuu

kan inte andas. har ont under revbenen, som vanligt. det känns som tusen nålar i mina lungor. fuck it.


bajs


uppdatering

ska förhoppningsvis träffa Mark Williams och Evanna Lynch imorn också.
det är inte så att mitt nördhjärta typ dör.


¡tengo muy happy!

jag är så jävla glad!
så jävla inihelvete anussepefuckingsktglad!

jag får åka til london med de bästa nördarna och till spanien med finaste judith! att det är mindre än två veckor kvar till deathly hallows och fint folk gör ju inte saken sämre. asso mitt liv at the moment. love itttttttt!

jag taggar till the deathly hallows, akiiii? :''D

WAAAH


min lugg är tillbaka <3


RSS 2.0