inte stressigt eller så

första riktiga dagen i skolan idag och jag har redan tre läxor till imorgon plus att jag måste redigera min video smed ett skithackigt moviemaker, ROLIGT!

shit asso jag har gjort så himla mycket idag! jag har varit i skolan, pratat med hasse, gått till sjuksyster, ringt kundtjänst (TRE GÅNGER) ang min mobil, hämtat mitt leg, handlat, lagat mat, gått på promenad och börjat fixa min kalender. fast jag har lite kvar att göra på den med.

det kommer bli en sen natt i natt!

did someone say draco malfoy?

det finns en anledning till att jag vill börja nian på riktigt, och det är för att den ska ta slut.

jag hatar att veta att det är ett år kvar av plugg som kommer slita ut mig och ge mig jagvetintehurmånga psykbryt. och jag vill bara veta vart jag ska gå på gymnasium iallfall veta vart jag vill gå.



men nu ska vi inte vara helt negativa. jag lyssnar på soundtracket till a very potter musical och det är totally awesome ♥ dom är verkligen hur bra som helst. jag blir så glad av dom :* PUSS

om någon undrar

ska jag säga den bästa känslan i hela världen? att skära tomat med en kniv som nyss blivit slipad. hela livet känns så mycket lättare liksom. för nivet när man skär med en "vanlig" kniv och så är det jättesvårt att skära igenom skinnet och det problemet har man inte med en nyslipad kniv, så himla underbart ju! <3
det går skitsnabbt att skära tomater då också.

eh, ja. det var allt för mig! :D

en dag mindre av nian kvar

jag har haft det ganska trevligt dom senaste dagarna faktiskt... :D
i måndags åkte jag till trångsund för att klara skulle ge mig "a very potter musical" (som btw inte fick plats på mitt usbminne) men jag fick scrubs, lite låtar och en demo istället. inte helt fel det heller :D
efter det åkte vi in till stan för klaris skulle kolla på skor och så gick vi in på monki där jag köpte typ världens finaste hängselbyxor <3<3<3<3 dom är så fina!

igår kom rebecca hit och vi typ gjorde hur många fattiga riddare som helst och åt upp alla :D så jävla värt ^^ vi tittade på scrubs också och hämtade min nya mobil.

idag började ju skolan... och min nyttiga månad, vilket iofs inte var så bra, men på kvällen åkte jag och rebecca till vällingby och kollade på vampires suck. fast den var ärligt talat inte så mycket att hänga i julgranen.. den var asrolig i början men sen blev det liksom så överdrivet. för mycket av det goda nivet? :D
den var ganska underhållande iaf ^^

nu ska jag nog ta ett äpple och titta lite på scrubs, PUSS

alldeles för bra för att vara sant



jag tror att Joe DeGeorge kan vara den finaste människan som någonsin existerat. ♥


bara luktet gör mig svag

det finns ärligt talat inget bättre än att vara en nörd. att sitta flera dagar och planera ett harry potter konvent, se hur chockade alla blir när man visar mörkrets märke som man har på armen och börja gråta på tåget för man inser hur jävla fucking fint det är.

ulricehamn, harry and the potters och hogwarts var hur bra som helst och att ha gåshud en hel tågresa för att man pratar om harry potter är så himla okej.

jag förstår inte hur man lever utan att vara en nörd. hur kan man inte älska något så fullständigt att hjärtat håller på att spricka? hur kan man inte få identitetskris pågrund av att man inte vet vilket elevhem man är i?

harry potter-nördar är det bästa som finns på jorden och jag älskar harry potter så äckligt mycket.

bara det finaste av allt

ja, så imorgon åker jag alltså iväg till pre-magic stress, hogwarts och allmänt nörderi. och ska jag vara ärlig finns det inget bättre.

imorn ska jag


åka tåg


vänta


åka ännu mer tåg


planera (förhoppningsvis)


gå på konsert


och träffa några av de finaste


jag tror att det kan bli en helt okej dag imorgon. ♥


när facebook tagit över ens liv

tomas: jomen jag ska iväg och träffa natalie
mamma: jahaja, och vem är det?
jag (utbrister): ÅH JAG VET VEM DET ÄR, HON ÄR SÖT!
mamma, tomas, och pappa: ??????
jag: jag hittade henne på facebook...

tack hej, fuck dej, jag har fått nog

tack för kärleken

och jag vet att ni längtat efter detta

i tisdags var jag på skansen och det var ganska fint.
jag åkte till alvik (och mamma ringde och sa att jag råkat få sangeria istället för svartvinbärssaft när jag var i dalarna, haha xD) och mötte sarah och så åkte hennes familj plus oskars familj plus jag till skansen och satte oss vid några bänkar och så där. jag och sarah var lika roliga som alltid och pratade med dialekter (fast det var faktiskt andra dialekter den här gången) och sen kom nora vilket var väldigt trevligt! vi tre gick runt och kollade på en massa spännande djur (BUFFELSAKEN <3<3<3<3<3) och kollade på repetitionerna av allsången. och asso. den finska skrikkören. det vackraste jag någonsin hört. jag och sarah blev förälskade, på riktigt. och sen när vi åt så typ pratade vi med dom, HERREGUUUUUUUUUD.
klaris kom tillslut också men henne träffade vi inte så överdrivet mycket för hon stod vid scenen för att hon ville se jakob hellman ^^
det var hur som helst en väldigt bra dag och på vägen hem var jag och sarah värre än någonsin och vi bestämde med rebecca att vi skulle ses dagen efter!

så på onsdagen träffade jag rebecca vid spånga station och så åkte vi till stan där vi mötte upp oskar, sarah och annah och så gick vi typ från centralen till weekday och då skildes jag, sarah och rebecca från annah och oskar! det slutade med att vi satt på wayne's typ hur länge som helst och det var typ gött som kött!
efter det var sarah tvungen att gå för att hon skulle äta så jag och rebecca åkte hem till rebecca där vi hämtade grejer och sen hem till mej där vi skulle sova!
vi kollade på cry baby (och allvarligt talat (ohohohahahah, allvarligt talaaaaat!) så är unga johnny depp den snyggaste människan som någonsin existerat, på riktigt) och lite så.

idag gick jag och rebecca till vällingby för att vi är så duktiga och jag köpte en jättefin kavaj! sen drack vi milkshake och kollade på mobiler och andra affärer (och rebecca köpte en skjorta) och sen gick vi hem. eller, jag gick hem :D och då bestämde min käre familj att vi skulle äta på resturang så då gjorde vi det och det var väldigt mysigt!



, nu har ni fått en väldigt spännande update i mitt liv, och jag ska nog skriva lite mer detaljerat om dalarna någon dag (om jag har lust) kanske :D

PUSSSSS ♥

trots att mina ben ser ut som en prickigkorv,

jag mådde illa och hade ont i huvudet en hel dag, fick blåmärken och ont i rumpan av att cykla tre mil, och fick minst femtio myggbett på en kväll var det så jävla värt det. asso dala-järna är typ den minsta lilla skitbyn i dalarna men, världens bästa lilla skitby.

dom extremt söta husen som alla är målade i rött eller gult och så kommer man fram till farmors hus som är målat i grönt.
svänga in på avfarten som man gjort en miljon gånger tidigare och gå en halvmeter för att komma till amandas tomt och få en blöt hälsning av rocky. stå och fundera över man ska ha på sej för kläder på kvällen i typ en timma. kanske ligga i en soffa hela dagen och inte känna att man behöver göra något speciellt. eller varför inte cykla på en tandemcykel i evigheter för att äta pizza?

det gör mej lycklig helt enkelt. ända ner i tårna.

RSS 2.0