det är typ så det är fast jag vet inte riktigt

valborg imorn och ja, jag vet inte riktigt

min bror har äntligen tagit sitt förnuft till fånga

"typ lika vetande som att fråga hur mycket styrketräningen på gymmet väger"
"typ lika vetande som att tycka att kent, han suger"
"jaa, och förresten, dom är ju faktiskt ganska bra! jag lyssnade på några låtar och vissa var ju faktiskt bra! typ den där 'utan dina andetag' och... 'ingenting', över förväntan!"


känns som att det blivit en tradition

att lägga upp födelsedagsgrejer en dag för sent (eller för tidigt), men oliwia, jag älskar dej hur mycket som helst och jag hoppas att du hade världens bästa födelsedag, för du förtjänar det! ♥


EG1 ♥ EG2


känns som att det blivit en tradition

att lägga upp födelsedagsgrejer en dag för sent (eller för tidigt), men oliwia, jag älskar dej hur mycket som helst och jag hoppas att du hade världens bästa födelsedag, för du förtjänar det! ♥


EG1 ♥ EG2


borlänge sjugosjätte april tvåtusennio

Så himla sjukt att det var ett jävla år sen.
Ett år sen typ allt vände, och ett år sen hela mitt liv som involverade tre snubbar mer eller mindre tog slut. Dagen då jag tappade allt förtroende för dem, och att det någonsin skulle kunna bli som förut. Dagen jag tappade dem.

Och ja, jag saknar dem väl ibland, men jag saknar inte människorna de är nu, för de har förändrats totalt till personer jag inte tycker om, och personer jag verkligen inte vill lägga ner pengar på.
Det jag saknar mest är egentligen att träffa alla så mycket som vi gjorde då, men nu verkar det ju som att det kanske blir lite ändring på det iallfall.
De förändrade mej, både till det sämre och bättre kanske, men det gjorde de. Och de gjorde så att jag lärde känna några av världens bästa människor.
Jag är glad för den tiden jag åkte på allt, det gjorde mej så himla lycklig och det fanns inga finare än dem. Men jag skulle aldrig göra om det nu, med någon annan, jag har lärt mej av mina misstag


Det var inte en hobby, det var en livsstil.

så äreh

sista dagen på praoen och jag är fett ledsen :( dom var så fina och gulliga där och jag vill bo på baresso!

nej men om jag ska ta och vara lite seriös också:
jag har ätit som en gris och nu är jag fet :D

man skulle ju kunna säga som så att...

jag inte alls är på bra humör :)

b a r e s s o <3

orkar liksom inte berätta om hela dagen men när jag och rebecca slutade satt vi ute och fikade med isabell och ida i typ två timmar och snackade om i princip allt tills vi inte hade någon känsel i våra fötter/ben längre.
Så himla fint

orkar inte blogga - så gör jag det iallafall ;PppPp

åh mitt liv har fått mening - :PppPp-grupper är typ det bästa som finns, sitter å skrattar ihjäl mej så fort jag ser dom! x)

anyways, först måste jag faktiskt skriva detta: GRATTIS NATALIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! pusspusspuss hoppas du får världens bästa födelsedag!

hon och tomas kom till baresso idag och det var trevligt! förutom det har det inte hänt så mycket mer, jag och rebecca var sepe på vägen hem och vi fick lära oss hur många ord det finns i svenska språket! vi borde skämmas också:)

men nu måste jag nog faktiskt gå och duscha,
love yaaaaaaa!

mjeeh

okej så vad har jag gjort idag då?
jo jag vaknade hemma hos rebecca och så åt vi frukost och var lite allmänt sega pchsen var jag tvungen att gå hem för att jag behövde städa. Sen har jag varit ute i den underbart mysiga solen lite också, och sen spelade jag och min kära bror guitar hero en liten stund.
sen har jag itne gjort speciellt mycket mer men imorn är det prao igen och jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen.... asso det är ju kul och så men n jobbar imorn så jag önskar mest att det vore tisdag..
oh well, jag har ju rebecca iallafall! :D


 och sån där värme vill jag ha nu!


waaaah, en vecka är slut!

asso jag är så jävla trött.
dagen har varit både bra och dålig. störd tjej på praoen men gabriel och alla andra dom där är så himla awesome och jag blir så lycklig på dom ♥
lite illa att jag blir ledsen i hjärtat när jag tänker på att jag inte kommer träffa dom på hela helgen, men det känns ganska okej iallfall xD
GAAAH dom är så snälla! fina människor det där!

Sen efter jobbet (;D) åkte jag och träffade massa fint folk iaf och så åt vi på en pizzeria och hade det allmänt mys, PUUUUUUUUUUUUSS PÅ ER.

xoxo

två dagar och mycket värk i fötterna senare;

Jag har ett  för upptaget liv för att skriva i min kära lilla blogg! eller inte...
anyway är detta min andra dag på min underbara prao Baresso och asso, det är verkligen så jävla awesome!
Det är typ världens roligaste snubbar som jobbar där och dom två andra tjejerna som jobbar där är jättetrevliga (jättegullig tjeeeeeeej). Sen får vi göra typ galet mycket också. Vi gjorde en massa sallader och ja, hur mycket som helst helt enkelt.

I ♥ Baresso helt enkelt!


Men eftersom jag och Rebecca är pensionärer ska vi nog gå och lägga oss snart även fast vi börjar tolv imorn(!!!!!), så ni får ha det BÄÄÄÄÄÄÄÄST

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusususususssssss

det här är ett RIKTIGT äventyr

Nu sitter jag hos Klaris och äventyrar. Hon läser medan Sarah och Oliwia redigerar Oliwias video, mycket spännande! (och äventyrligt!)
När de blir klara med det ska vi kolla på American History X, äta godis (DRICKA APPEAR <3<3) och sen titta på Hannah Montana, och det är liksom ett äventyr bara det.

Förutom det där har vi varit på andra äventyr i Skogås och i Spånga. Det var extremt spännande och vi är ganska utbrända nu. Men det var det värt: TIHIIII.


Imorgon ska vi åka till stan och träffa Laura och Nora, och så ska Rebecca komma också (tror jag?). Dunno actually men vi ska äta i stan också och det blir nAAjjs! Sen åker jag och Rebecca hem till mej och så börjar ett nytt äventyr.

awesome lov - CHECK

Imorgon ska jag först träffa rebecca och sen fem över sex går bussen från mej så då åker jag och oliwia och möter klara, och hämtar sarah! sen är jag där till... ja, det återstår att se... förmodligen fredag! och då kommer rebecca till mej och så bor hon hos mej i en vecka! :D

och nu borde jag nog packa... ha det så bra

puusususussss!

"Shopaholic and me? You’ve got to be kidding! What makes you think I would be one?"


tunika-gina, linne-gina, lackleggins-sisterstunika-ginalinne-H&Mstrumpbyxor-MQ

"You know that thing when you see someone cute and he smiles and your heart kind of goes like warm butter sliding down hot toast? Well that's what it's like when I see a store. Only it's better."


kentkentkent gör mej helRSS 2.0