Sean Faris, vad vill du mitt liv?

i detta inlägg vill jag prata om en speciell snubbe. en snubbe som heter Sean Faris och ser ut så här:och nej, mina kära vänner. jag ska inte prata på om att jag tycker han är världens snyggaste människa (för det tycker jag inte) utan detta är om något helt annat.

när jag var liten såg jag en film som heter "sleepover". det är, utan tvekan, den töntigaste och mest chick-flick'iga film jag någonsin sett. och tjejen i den filmen är dödligt förälskad i denna snubbe.
okej, han var väl ganska gullig (förutom hans irriterande födelsemärke dfghjaksfhajfk) tänkte jag och kollade klart på filmen liksom.
Jag har sett den filmer typ tusen gånger om för att den är så extremt töntig och jag har aldrig tänkt att någon av skådespelarna i den filmen någonsin skulle vara med i något annat, men ack så fel jag hade.

Som de flesta vet kollade jag på one tree hill när det fortfarande var bra, och en av säsongerna när det fortfarande var bra är, surprisingly, första säsongen. då är det ett avsnitt där brooke och peyton är på någon fest och, ännu mer surprise, brooke träffar en kille. Jaha tänkte jag innan jag såg vem det var men sen såg jag att det var samma lilla tönt som jag med i sleepover and i was like w000000000000000t. det blev helt fel i min hjärna, han var på helt fel plats.
Men, efter många år av terapi har jag vant mig med tanken att mesen är i one tree hill, och det är okej. han var okej. enda till förra helgen när rebecca ville se en film som hon tycker är jättebra. kör på tänkte jag eftersom vi brukar tycka typ detsamma om filmer osv. Forever strong heter den, och gissa vem som har huvudrollen? JO MESEN!!!!! passande namn också. och ja, filmen var bra, men jag kunde inte ta honom seriöst, inte efter allt han gjort. och jag kom över det, även denna gång.

men nu mina kära vänner, kommer slutet av denna historia. För att korta ner saker och ting säger jag bara att jag börjat titta på Vampire Diaries. och jag var mitt in i tittandet, och vem tror ni då att jag ser som står och låtsas vara någon machobartender? jag tror nog att ni vet svaret på den frågan. nuff said.jag vet inte om han kan motbevisa mig denna gång, sveket är för stort. han förföljer mig i mitt tv och filmtittande!!


Kommentarer
Postat av: Sarah

hhahahaha <3<3

2011-03-21 @ 00:01:27
URL: http://sarismarsipanis.blogg.se/
Postat av: oliwia

HAHA ÅH MESEN <3

2011-03-21 @ 07:26:30
Postat av: alice

alltså du är så himla knasig <3

2011-03-21 @ 18:39:07
URL: http://searchingforowls.blogg.se/
Postat av: Rosettpojken

Hahaha alltså, jag tycker om dig. <3

2011-03-21 @ 19:11:26
URL: http://livsillusioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0