i'm off!

jag har äntligen fyllts av ett inre lugn som spridit sej genom hela kroppen, and i love it. tror att det gick ganska bra på SOn också :)

men nu ska jag tagga till annispannis och fira henne, jag gillarT! :D






smell u lateeeeeeeeeeeeeer ;D

helvetehelvetehelvete

jag blir så jävla trött.
självklart ska det alltid gå åt helvete för meeeej lalalla hade fått värsta bra nagelstärkelsesaken och så trillar den på golvet och allt åker ut, skitkul.


orkar inte orkar inte orkar inte öLASKFlösadjgfsd och jag kommer faila på soprovet på fredag och på spanskaprovet imorgon
f


ffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck


samarbetet mellan FN, EU och OSSE, någon som vet? :D

anledningen till varför jag inte bloggat på länge är för att läxorna och proven och skolan helt enkelt äter upp mej. bokstavligen. Ni vet det där trevliga som kallas liv? jag saknar det! men jag tror att jag kommer få tillbaka det på fredag iallfall för då är alla prov över och sånt, nAjjs.
men seriöst, jag har verkligen inget liv atm, tillochmed min lärare tycker det

"men kan vi inte få tänka på livet?"
"vilket liv?"


I L L A.


oh well, på fredag ska jag iallfall till annispannis för att fira hennes födelsedag så vi ska svulla gAlet (och röka vattenpipa hos kusinerna? :P), i like it.
på lördag har oliwia en överraskning för mej och jag är fett nervöööööös! oliwia om du ser detta; tÖnt!


men nu måste jag plugga igen, PUUUUSSS

grattis mej? :D




jaa, det är ju lite som ändrats på ett år iallfall..


jag älskar dej hanna

jag har en kompis som jag tycker fruktansvärt mycket om. hon är min lycka och hon gör mej alltid skitglad och hon får mej alltid att skratta. denna flicka heter hanna lagerqvist och jag saknar henne jättemycket.
"någon är dålig i sängen!"


och jag vet att du hatar bilden, men den är så jävla priceless <3


tre dagar kvaaaaaaaaaar :D

nAjjs dag idag, spanska var ju enda lektionen och den var inte ens ansträngande. sen åt vi pannkakor (som djur) och sånt trevligt. efter det tog jag en onödigt lång väg hem till mej gör att lämna beccis vid 117 och sen gick jag hem. seriöst, det var så sjuuuukt varmt idag och i'm lovin' it! jag låg och solade samtidigt som papi förhörde mej på NOn (vi har prov imorn), det är så det ska vara ;D så jävla skönt ♥

imorn är det rix med folks och sen sover beccis hos mej :)




saknar dej! <3


asso vi är ju ganska snygga

idag är det onsdag alltså kort dagh och det var ju bra såklaaart. jag och rebecca skulle egentligen ha åkt till finaste baresso men tyvärr blev det inte så pga min fuckade fot, men vi gick hem till mej istället och åt glass, drack saft och pluggade (bilder kommer när beccis skickat). nAjjs!

och imorgon har jag EN lektion, åh så himla fiiiint <3<3<3<3 börjar tjugo i elva och slutar halv tolv


äntligenäntligenäntligen är sommaren här!

nu sitter jag och tittar på desperate houswives och känner mej väldigt koncentrerad för det är väldigt spännande! det är knappt att jag kan skriva det här inlägget för jag vill inte missa något, men eftersom jag är så extremt awesome kan jag det iallafall.

här är iallfall en bild från innan när jag pluggade. jag älskar sommaren så himla mycket och den gör mej så lycklig. ♥

 

uppdaterar sen :)

tror att jag ska gå ut och plugga nu i denna underbara värme!

smell u later ;D

är inte riktigt redo för skolan imorgon

idag har jag gjort nästan allt som jag skulle. har dock inte städat men det glömde jag helt bort. på riktigt... sen tog jag ingen promenad heller, eller, en jättekort hem till linda och tillbaka. men jag måste börja gå mer! det är ju mysigt så jag fattar inte varför jag inte bara pallrar mej ut (svar: för att jag är S L Ö). men i will be better. jag ska helt enkelt börja orka mer. har jag bestämt, så det så!
måndag imorgon då blir jag nyyyyyyyy, det är ju faktiskt bara en vecka kvar tills jag fyller femton bast ;D

imorgon har jag iallafall matteprov första timmen, och efter skolan ska jag och mami på medicinsk fotvård. är nog ganska awesome med tanke på hur mycket problem jag har haft med mina fötter... blir nog bra det där ska ni se!


tycker att min blogg är väldigt tråkig utan bilder men jag tar typ aldrig kort längre, senaste gången jag tog kort var från orienteringsdagen (men man vet aldrig, de kanske också kommer upp någon dag)

jag ska iallfall försöka sova nu tror jag, s'att jag får lite sömn i mej!
PUSPSPSPSPPSUUUUSUSUSSSSSS

är det bara jag eller har den här ledigheten bara försvunnit på typ en sekund?

okej så imorn måste jag plugga, ta en promenad och åka till linda för att fixa hkgrejen. har inte ens pratat med dom men vi måste ha fått det gjort till imorn.
tror att jag ska gå upp skittidigt imorn (typ tio) så att jag faktiskt får saker gjort. vore jävligt najjs. mjääääh. fan att jag alltid ska vara på så jäävla dåligt humööööör. love it.

ska nog börja planera lite inför något awesome iallfall. hoppas att det blir bra bara, WAAAAAAAAAAH.

xx

varför skriva sammanhängande när man kan skriva som ett sär?

får seriös damp på att mitt internet fuckar varannan sekund och löajflasökjflsfafittaaa tyyyyyp :''D åh humöret är på topp som vanligt och mitt hår är fult jag är bitter.tjej_95 och det känns inte okeeeej. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah omg jag suger,

PUSSS

pressat schema är mitt mellannamn ;D

om ungefär en halvtimma ska jag ta bussen till bplan, möta magda och sen vidare till hötorget och sen gå på biooo! vi ska se avatar, sent, i know, men bättre sent än aldrig som man brukar säga :D ja, det blir nog awesome iallfall.

imorgon ska tompi övningsköra och hämta mej, FETT LÄSKIGT! men det går nog bra, hoppas jag... ;D vidare till mister oliwia och middag hos henne, oooh så trevligt :)

pussilussipuss

och sen var det det här med rubriker också

jag är sjuk och jag hatar att vara sjuk. önskade egentligen att jag skulle ha kunnat gått till skolan idag så att det där jävla provet md etthundratio obegripliga ord. Men det är ju också kul!

imorn är det ju iallafall tisdag och då är det även sundbyskolans dag! så alla mina kära vänner - ni är hjärtligt välkomna att åka dit och köpa mackor av mej, akii? :D bra, då säger vi väl det :)
nejmen det blir nog najs, bara det inte blir jättedåligt väder....

sen på onsdag ska jag iaf på bio med min kära kusinis och sen ska jag sova hos henne och efter det blir det att åka hem till nordells där vi ska äta middag, nAjjs!

men nu måste jag nog gå igenom de där orden igen om jag ska kunna dom imorn, PUSS


"det kommer bli skithäftigt och jätteroligt"

så jävla skumt att Matte ska bli pappa... samtidigt som han ska fortsätta med emd? w00t?

oh well, han lär ju bli fett awesome pappa iallafall.

bara världens bästa

har fixat min blogg lite, men headern, den har finaste lisa fixat, TUSEN TACK, DU ÄR BÄST <3

fett najs JAOW

idag var en bra dag, efter skolan.
jag och beccis åkte till finastefinaste baresso för att jag skulle kolla om jag kunde få något sommarjobb där, och det skulle jag kanske få, awesooooooooooooome!
sen fick vi gratis fika där vilket alltid gillas och efter det hängde vi på the body shop ett tag.
Till slut kände vi dock att vi var hungriga så vi taggade till Spångisch och åt på il postino :D Var typ hur gott som helst ♥

sen åkte hon hem och jag gick hem och så där och nu måste jag typ städa... kul, verkligen!

PPPPPPPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

.

ookej.

RSS 2.0