life - I has it

jag är hundra procent säker på att jag har massa plugg i veckan som jag borde göra idag men är inte helt säker på vad det är för saker.... och då känns det ju säkrare att inte göra något alls, right?

annars då? jorå, det går bra nu alltsådödens död

okej, så igår gick jag in på ica och det mina ögon möts av är Harry Potter and the Deathly Hallows - Part Two. Ni kan ju förstå hur glad jag blev liksom. Så jag skuttade fram för att pussa litegrann på filmen, och jag tänkte tillochmed köpa den.
Men när jag vände på filmen för att kolla extramaterialet stod där bara en sak: "extrascener".

Det är den sista delen på den sista filmen på den sista boken och det enda extramaterialet är extrascener, liksom WTF?! blev så besviken att jag inte ens köpte filmen.

så var det med det

jag tror att det finns risk för att jag är den sämsta dottern som finns. hade helt glömt bort det här med fars dag så när mamma väckte mig tjugo i tolv fick hon påminna mig om det så att jag iallafall skulle säga grattis. Medan alla skriver saker på facebook, spenderar dagen med sin pappa eller iallafall ger honom en present chillar jag uppe i mitt rum.
Kan ju iallafall trösta mig med att han förmodligen inte ens visste att det var fars dag och att han knappt kommer ihåg min födelsedag. Fast jag tycker faktiskt om honom ändå. fastän han inte har någon koll på något alls så är han ju liksom världens bästa pappa.
tack för mig


hör och häpna

nu ska ni få höra på vad mycket jag hunnit med idag! har känt mig som en riktig hemmafru också...

*Gått i skolan
*Tränat
*Åkt till pappa och städat (här började hemmafru-känslan)
*Tog hand om småbarn
*Hängde upp tvätten
*Pluggat (Här slutade hemmafru-känslan)

Om jag ska vara helt ärlig så kändes det som att jag gjort mer idag... och speciellt mer hemmafru-saker. Men då kan ni ju filosofera över att allt detta hände på en ynka liten onsdag och då kanske ni blir lite mer imponerade? Tänkte väl.


Så här pigg och glad är jag ju iallafall:


Alltså shit så himla söt jag dör typ!!!!!


sömn alltså...

Sömn är ju helt klart överskattad (och det ska komma från damen som utan problem sover femton timmar under en natt). Men alltså seriöst, ifall min hjärna tycker att: nej, Hannah förtjänar inte att sova och så var det med det, då får det vara så. Känns dumt att bråka med de övre krafterna liksom.
Japp, det var det intressanta jag hade att säga idag.

Dessutom är jag rätt bra på att sova i skolan, så det jämnar ut sig.


ny färg i håret


känns så jävla bra.


alltså kan jag bara få bli arton snart eller?
RSS 2.0