det blir nog bra det där ska ni se

okej så jag skulle ju behöva planera mitt liv så jag hinner med allt den här veckan..

till på onsdag har jag ett grammatikprov och så ska jag ha läst ut min engelskabok. Grammatiken kan jag typ men boken är 550 sidor i minimal text och jag har knappt börjat.
till på torsdag har jag två nationella prov men det kan jag inte riktigt träna på fastän jag egentligen borde plugga lite matte.
till på fredag har jag en ergonomiuppsats, en uppgift och ett biologiprov. ergonomiuppsatsen har jag skrivit typ en sida på och biologin har jag inte börjat plugga på alls.
och till nästa måndag har jag en matte a-inlämning som jag inte ens vågat titta på.

Ja, nu vet jag ju iallafall vad jag har! känns ju genast mycket bättre. not.

woop woop typ

Idag har Göran namnsdag och idag är det påskafton. Av någon anledning som jag inte förstår tyckte min mamma tydligen att jag blivit för gammal för att leta ägg. liksom wtf?! som om det någonsin skulle hända?? jag blev lite besviken. men sen så fick jag både harry potter 7 och en parfym i påskpresent så det vägde upp resten liksom.

dessutom låg jag och solade i typ två timmar idag, så himla skönt ♥

tack Sarah för dina varma ord!

nu har sarah och co nyss åkt hem, men innan det kom oliwia och joe hit för att lyssna på den fantastiska sången vi skrev till joe. ganska kul. om ni har tur lägger jag kanske upp texten i framtiden.

iallafall har vi haft väldigt roligt. vi har inte gjort något alls typ men ja, vi är awesome så det behövs inteeeee.

PUSS

Chips och Cola är livet

IDAG ÄR HANNAH GLAD. HANNAH ÄR GLAD IDAG.

Hannah...
1. ..är konstig
2. ..är rolig
3. ..är fantastisk
4. ..är askalas
5. ..tycker småfjuttar av chips är jobbiga för det är jobbigt att äta dem

Det är sanningen om min vän Hannah. Ibland är Hannah ledsen, då brukar jag krama henne så hon bli glad igen.


Nu är klockan inte mycket men vi är redan trötta. Snart ska jag flytta till Stockholm så Hannah slipper vara ensam med Göran hela tiden. Egentligen borde jag inte åka hem alls. Men jag måste ju. Har vissa saker att ta hand om före jag kan flytta. Ta studenten och sånt. Men det behöver vi inte tänka på!

PS. Klara hälsar! DS.
PS2. Jag tror att Nora hälsar också! DS2.


(Vill bara säga att jag tycker väldigt mycket om Hannah, så jag säger det. Jag tycker väldigt mycket om Hannah!)


sooooodastream, pschpsch!

min dröm har gått i uppfyllelse!!

bara typ fem år senare...! ehe.

asso jag tycker verkligen inte om den här dagen

fuck onsdagar

nu kan man snacka om idiotvikarie...det ni ser ovan är något jag skrev på ett repetionspapper vi gjorde till matten som jag inte visste att vi skulle lämna in, men så skulle vi visst det. men jag kände liksom att jag inte orkade sudda ut det så jag gjorde inte det.
så kom jag till skolan imorse och så ville min mentor prata med mig och jag typ ba w00t. iaf så hade min mattevikarie snackat med min mentor och lalala. iaf sa jag att jag skriver bajs på det mesta och att jag inte menade något med det och min mentor sa att jag skulle säga det till min mattevikarie så det inte blir några missförstånd!
och så gjorde jag det, och då började han skrika i ansiktet på mig. och så flippade han på hela klassen och sa att vi var omogna och ansvarslösa och lite såntdär och ja, allmänt mysig killeeeeee. det var lite läskigt :(


nu var det ett tag sen ni hörde av mig

och jag förstår att ni är otroligt intresserade om vad som hänt men det minns jag inte själv.

iallafall var jag i vällingby idag med min mamma och jag köpte en jättefin sjal, kjol, kofta och - avslutningsklänning. den är typ så fin att jag mest bara vill gråta en skvätt ♥


det var allt för denna gång!


jag återkommer på andra datorn

FÖR GÖRAN ÄR TILLBAKA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

RSS 2.0